![]() |
|
| Eskiz Defteri - Karakalem Çizim & Güzel Sanatlar |
|
|
||||||
| Fakülteler Güzel Sanatlar Fakülteleri |
![]() |
|
Yeditepe Üniversitesi - Güzel Sanatlar Fakültesi
|
Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
![]() ![]() İnternet Adresi http://www.yeditepe.edu.tr/yeditepe/...Dekan%20MeSaji Fakülte Bölümleri: Endüstri Tasarımı Gastronomi ve Mutfak Sanatları ![]() Grafik Tasarımı ![]() İç Mimarlık ![]() Moda ve Tekstil Tasarımı ![]() Peyzaj Mimarlığı ![]() Plastik Sanatlar ![]() Sanat ve Tasarım (İtalyanca) ![]() Sanat Yönetimi ![]() Tiyatro Bölümü İletişim Bilgileri Dekan Prof. Dr. Bike Aksu KOCAOĞLU Fakülte Sekreteri Olcay Bingöl 0 216 578 08 48 Dekan Sekreteri 0 216 578 08 46 DEKANLIK İLETİŞİM Güzel Sanatlar Fakültesi Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi Kayışdağı Caddesi 34755 Kayışdağı - İstanbul Tel: (0216) 578 08 45- 578 08 51 Faks: (0216) 578 08 63 e-posta: finearts@yeditepe.edu.tr |
|
|
|
|
#2 |
|
Aktif Üye
|
Vakıf üniversitesi burası
|
|
#3 |
|
realist ressam
|
çok güzel bir ünv bu üniversitede desen yarışmasına girdim...imkan ve olanakları çok üst düzeyde bir okul...
|
|
#4 |
|
Aktif Üye
|
gecen sene %100 burslu grafik kazanmıstım.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
|
evet arkadaşlar yokmu tecrübesi olan bende girmeyi düşünüyorum?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aktif Üye
|
arkadaşlar bu üniversiteyi %100 burslu kazanan ögrencilere yurt imkanı sunuluyormu yani yurt bursu gibi bi imkan varmıdır .. bilgisi olan yazarsa sevinirimm..
|
|
#8 |
|
Aktif Üye
|
ben sunulmuyor diye biliyorum sadece össde ilk 5bine girenlere yurt yemek vs.. imkanı veriliyor.
ben verilmiyor diye biliyorum sadece össde ilk 5bin icerisine giripte bu uniyi tercih edenlere yurt yemek vs... imkanı veriliyor... Bu mesaj cnss tarafından (03-08-2009 Saat 01:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Otomatik mesaj birleştirme |
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye
|
hmm tesekr edrm zaten özel ünv.leri pek sevmezdim =)))
|
|
#10 |
|
Aktif Üye
|
Özel üni.lere güven olmaz başarın biraz düşerse bursun kesiliyor.Yok ya devlet üniversitesi gibisi yok
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |