![]() |
|
| Eskiz Defteri - Karakalem Çizim & Güzel Sanatlar |
|
|
||||||
![]() |
|
Işık ve gölgeyi görmek
|
Seçenekler | Arama |
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
|
Karakalem resim yapmak için nerden başlamalıyım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aktif Üye
|
buradaki basit çizim tekniklerinden ve tonlamadan başlayabilirsin...sonra evdeki ve mutfaktaki küçük objeleri çizmeye başla...bunları bizle paylaş...varsa hatalarını söyleyelim..taki en iyiyi bulana dek....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
|
Ben resme merak salan biriyim.Güzel sanatlar fakültesi sınavlarına girmek istiyorum.Normalde edebiyat okuyorum ama bu bölümde de denemek istiyorum kendimi.Nerden başlamalıyım.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Süper Editör
|
xoverche9 (tuğba hoca) nın dediği gibi başlarsan en doğrusu olur
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
|
ben yeni başladım cizimlere obje cizerken ölcüleri dogru alamıyorum.en doğru ölçü nasıl alınır yardımcı olursanız sevinirm
Bu mesaj ayazz tarafından (05-01-2009 Saat 19:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Draw Your Way
|
Alıntı:
öncelikle şuraya bi gözat derim, böyle emolar gibi yazmaya devam edersen kimse seni umursamaz. ![]() http://eskizdefteri.net/yazim-hatalari-t5221.html
|
|
|
#8 |
|
Aktif Üye
|
Evde kendi kendime resim yapmaya karar verdim.Eşim Tv seyrederken onu çizmeye çalıştım.Arkadaşlar beni yüreklendirdiler.Karakalem yaparken birkaç çeşit kalem mi kullanıyorsunuz
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Draw Your Way
|
Alıntı:
Evet bir kaç çeşit kalem kullanılabilir. Tercihe göre. ben sadece 2b kullanıyorum.
|
|
|
#10 |
|
Mail Aktivasyonu Yapmamış
|
ben iç mimar olmak istiyorum ama neler yapacağımı bilmiyorum kimse beni bilgilendirmiyor ve resimlerimde bakarak çizimim çok güzel... nasıl yapabilirm bana biraz bilgi verirseniz sevinirim...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |