![]() |
|
| Eskiz Defteri - Karakalem Çizim & Güzel Sanatlar |
|
|
||||||
![]() |
|
Forumdaki çizilenleri birde ben çiziyim dedim bakın bakalım
|
Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
|
İlk kez kalemi elime aldım pek iyi olmadı gerçide yorum sizin.Bu arada bazı resimleri bu forumdaki çizimlere bakarak yaptım asıl çizim sahibi izin vermezse kızarsa bana pm ataiilir kaldırırım sorun olmaz.Söliyim dedim sonuçta emek harcadaılar bende baştan çizdim o yüzden dedim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bu resimleri 0.7 uclu kalemle bide 4b resim kalemiyle yaptım renkler cok cansız cıkıyo kalem olarak ne önerirsiniz yeniyimde pek bilmiyorum siz ne kullanıyorsunuz yardım edermisiniz Bu mesaj ermancabuk tarafından (4 hafta önce Saat 20:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Otomatik mesaj birleştirme |
|
|
|
|
#2 |
|
Editör
|
kalemi ilk kez eline alan biri için oldukca basarılı işler.kalemı artık elınden bırakma olurmu
|
|
#3 |
|
Aktif Üye
|
gayet başarılı.ilk başlayan için
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye
|
katılıyorum soylenenlere bıde wepkemle çekmişsın galıba o yuzden goruntu kalıtesınn bozuk olmasınıda ele alırsak guzel çalışmalar...bende 0.7 uçlu kalem bıde en dandiğinden hb kurşun kalem kullanıyorum karakalemde.. canlılık ise keskin vede koyu yerleri bastırarak tonlamakla alakalı bişey kanımca.. zamanla duzelicektır hataların=)
|
|
#5 |
|
Deli Üye
|
ben 2b tonunda 0.5 uçlu kalem kullanıyorum.eğer ayrıntılı işler yapmak istersen öneririm.bu arada çizimler güzel başarılar.
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
|
tşk ederim yorumlar için..
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |